Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Guèye, El Hadj Fallou"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 6.

Article de revue

Risk factors for contamination of ready-to-eat street-vended poultry dishes in Dakar, Senegal. Cardinale Eric, Perrier Gros-Claude Jean David, Tall Fatou, Guèye El Hadj Fallou, Salvat Gilles. 2005. International Journal of Food Microbiology, 103 : 157-165.
[img]

Risk factors for Campylobater spp. infection in Senegalese broiler-chicken flocks. Cardinale Eric, Tall Fatou, Guèye El Hadj Fallou, Cissé M., Salvat Gilles. 2004. Preventive Veterinary Medicine, 64 : 15-25.
[img]

Risk factors for Salmonella enterica subsp. enterica infection in senegalese broiler-chicken flocks. Cardinale Eric, Tall Fatou, Guèye El Hadj Fallou, Cisse Maïmouna, Salvat Gilles. 2004. Preventive Veterinary Medicine, 63 : 151-161.
[img]

Prevalence of Salmonella and Campylobacter in retail chicken carcasses in Senegal. Cardinale Eric, Perrier Gros-Claude Jean David, Tall Fatou, Cisse Maïmouna, Guèye El Hadj Fallou, Salvat Gilles. 2003. Revue d'Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, 56 (1-2) : 13-16.
[img]
Prévisualisation

Communication sans actes

Antimicrobial susceptibilities of Campylobacter strains isolated from chicken carcasses in Senegal. Cardinale Eric, Tall Fatou, Cisse Maïmouna, Guèye El Hadj Fallou, Salvat Gilles. 2003. In : XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat, 23-26 september 2003, Saint-Brieuc, France. s.l. : s.n., 12 p. European Symposium on the Quality of Poultry Meat. 16, Saint-Brieuc, France, 23 Septembre 2003/26 Septembre 2003.

Risk factors associated with Salmonella enterica subsp. enterica and Campylobacter spp. contamination of broilers and chicken carcasses in Senegal. Cardinale Eric, Tall Fatou, Cisse Maïmouna, Guèye El Hadj Fallou, Salvat Gilles. 2003. In : XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat, 23-26 september 2003, Saint-Brieuc, France. s.l. : s.n., 13 p. European Symposium on the Quality of Poultry Meat. 16, Saint-Brieuc, France, 23 Septembre 2003/26 Septembre 2003.

Liste générée le Thu Dec 26 01:02:52 2024 CET.