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Résultats pour Auteur : "Guichard, Elisabeth"

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Article de revue

Impact of fruit texture on the release and perception of aroma compounds during in vivo consumption using fresh and processed mango fruits. Bonneau Adeline, Boulanger Renaud, Lebrun Marc, Maraval Isabelle, Valette Jérémy, Guichard Elisabeth, Günata Ziya. 2018. Food Chemistry, 239 : 806-815.
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Odor-active compounds in cooked rice cultivars from Camargue (France) analyzed by GC-O and GC-MS. Maraval Isabelle, Mestres Christian, Pernin Karine, Ribeyre Fabienne, Boulanger Renaud, Guichard Elisabeth, Günata Ziya. 2008. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56 (13) : 5291-5298.
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Communication avec actes

The impact of fruit texture and human saliva on the release of aroma compounds using fresh and dried mango samples. Bonneau Adeline, Boulanger Renaud, Lebrun Marc, Maraval Isabelle, Guichard Elisabeth, Günata Ziya. 2016. In : Book of abstracts of the food factor 1 Barcelona conference, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain). Formatex. Barcelona : Formatex Research Center, Résumé, 231. The food factor 1 Barcelona conference: Established, emerging and exploratory food science and technology. 1, Barcelone, Espagne, 2 Novembre 2016/4 Novembre 2016.
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Impacts of a funding agency (ANR) in microbial research applied to plants, animals and food. Virlon Bérangère, Mia Jannatul, Yven Claude, Guichard Elisabeth, Laurens Patricia, Feldmann Philippe. 2012. In : Actes de la deuxième édition du congrès international : Biotechnologie microbienne au service du développement = Proceeding of the second edition of the international congress: Microbial Biotechnology for Development. Ministère de l'Education Nationale de l'Enseignement Supérieur de la Formation des Cadres et de la Recherche Scientifique, CNRST. Marrakech : MICROBIONA, p. 74. International Congress: Microbial Biotechnology for Development, Marrakech, Maroc, 2 Octobre 2012/4 Octobre 2012.
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Communication sans actes

Sensory evaluation of headspace extracts by direct CG-Olfactometry : Application to fresh orange juice. Rega Barbara, Fournier Nicole, Brat Pierre, Guichard Elisabeth. 2002. In : The 10th Weurman Flavour Research Symposium, 24-28 June 2002, Beaune, France. s.l. : s.n., 4 p. Weurman Flavour Research Symposium. 10, Beaune, France, 24 Juin 2002/28 Juin 2002.
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