Nombre de documents : 5.
Article de revue
Communication avec actes
The impact of fruit texture and human saliva on the release of aroma compounds using fresh and dried mango samples.
Bonneau Adeline, Boulanger Renaud, Lebrun Marc, Maraval Isabelle, Guichard Elisabeth, Günata Ziya.
2016.
In : Book of abstracts of the food factor 1 Barcelona conference, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain). Formatex
. Barcelona : Formatex Research Center, Résumé, 231.
The food factor 1 Barcelona conference: Established, emerging and exploratory food science and technology. 1, Barcelone, Espagne, 2 Novembre 2016/4 Novembre 2016.
Prévisualisation |
Impacts of a funding agency (ANR) in microbial research applied to plants, animals and food.
Virlon Bérangère, Mia Jannatul, Yven Claude, Guichard Elisabeth, Laurens Patricia, Feldmann Philippe.
2012.
In : Actes de la deuxième édition du congrès international : Biotechnologie microbienne au service du développement = Proceeding of the second edition of the international congress: Microbial Biotechnology for Development. Ministère de l'Education Nationale de l'Enseignement Supérieur de la Formation des Cadres et de la Recherche Scientifique, CNRST
. Marrakech : MICROBIONA, p. 74.
International Congress: Microbial Biotechnology for Development, Marrakech, Maroc, 2 Octobre 2012/4 Octobre 2012.
Communication sans actes
Sensory evaluation of headspace extracts by direct CG-Olfactometry : Application to fresh orange juice.
Rega Barbara, Fournier Nicole, Brat Pierre, Guichard Elisabeth.
2002.
In : The 10th Weurman Flavour Research Symposium, 24-28 June 2002, Beaune, France
. s.l. : s.n., 4 p.
Weurman Flavour Research Symposium. 10, Beaune, France, 24 Juin 2002/28 Juin 2002.
Prévisualisation |
Liste générée le Thu Dec 26 02:47:22 2024 CET.