Résultats pour Auteur : "Laillou, Arnaud"
Nombre de documents : 3.
2024
Prévisualisation |
2022
Nutritional quality of ready-to-use therapeutic foods: Focus on lipid composition and vitamin content.
Moustiés Célia, Bourlieu-Lacanal Claire, Hemery Youna Morgane, Baréa Bruno, Villeneuve Pierre, Servent Adrien, Alter Pascaline, Lebrun Marc, Laillou Arnaud, Wieringa Frank T., Avallone Sylvie.
2022.
OCL. Oilseeds and Fats, Crops and Lipids,
29:13, 12 p.
Prévisualisation |
2019
Lipid composition and state of oxidation of fortified infant flours in low-income countries are not optimal and strongly affected by the time of storage.
Moustiés Célia, Bourlieu Claire, Baréa Bruno, Servent Adrien, Alter Pascaline, Lebrun Marc, Hemery Youna Morgane, Laillou Arnaud, Avallone Sylvie.
2019.
European Journal of Lipid Science and Technology,
121 (11):1900173, 12 p.
Liste générée le Thu Oct 17 02:27:02 2024 CEST.