Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Lares, Mary
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Aller à
2024
|
2016
|
2012
Nombre de documents :
3
.
2024
Use of Arrowroot (
Maranta Arundinacae
L.) and canna (
Canna edulis
Ker) for the formulation of products, including baked and confectionery staple goods.
Perez ELEVINA, Gibert Olivier, Lares Mary, Hernandez Maria Soledad. 2024. In : Traditional starch food products: Application and processing. Volume 4 - Underground starchy crops of South American origin: production, processing, utilization and economic perspectives. Cereda Marney Pascoli (ed.), Vilpoux Olivier François (ed.)
. Londres : Academic Press
, 237-250. ISBN 978-0-323-90844-3
https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90844-3.00013-5
2016
Stevia
derivative and its potential uses in diabetic-directed foods. Review.
Perez Elevina, González Cesar, Vaillant Fabrice, Lares Mary. 2016.
Journal of Nutrients
,
3
(1) : 1-20.
https://doi.org/10.18488/journal.87/2016.3.1/87.1.1.20
2012
The use of near infrared spectroscopy to determine the fat, caffeine, theobromine and (-)-epicatechin contents in unfermented and sun-dried beans of Criollo cocoa.
Alvarez Clímaco, Perez Elevina, Cros Emile, Lares Mary, Assemat Sophie, Boulanger Renaud, Davrieux Fabrice. 2012.
Journal of Near Infrared Spectroscopy
,
20
(2) : 307-315.
https://doi.org/10.1255/jnirs.990
Liste générée le
Thu Oct 2 01:50:48 2025 CEST
.