Résultats pour Auteur : "Le Quéré, Jean-Luc"
Nombre de documents : 4.
Article de revue
Multi-block classification of chocolate and cocoa samples into sensory poles.
Biancolillo Alessandra, Preys Sébastien, Gaci Belal, Le Quéré Jean-Luc, Labouré Hélène, Deuscher Zoé, Cheynier Véronique, Sommerer Nicolas, Fayeulle Noémie, Costet Pierre, Hue Clotilde, Boulanger Renaud, Alary Karine, Lebrun Marc, Lahon Marie-Christine, Morel Gilles, Maraval Isabelle, Davrieux Fabrice, Roger Jean-Michel.
2021.
Food Chemistry,
340:127904, 9 p.
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Communication sans actes
Chocolates classification according to their volatile compounds fingerprints measured by PTR-ToF-MS.
Deuscher Zoé, Andriot Isabelle, Sémon Etienne, Labouré Hélène, Repoux Marie, Preys Sébastien, Boulanger Renaud, Le Quéré Jean-Luc.
2017.
, Résumé, 1 p.
International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
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