Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Llano, Sandra"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun
Aller à 2025

Nombre de documents : 2.

2025

Influence of driven fermentation of cacao in bioreactors on quality: Decoding the effect of temperature, mixing, and pH on metabolomic, sensory, and volatile profiles. Santander Muñoz Margareth, Leguizamon Cardona Laura, Vaillant Fabrice, Boulanger Renaud, Zuluaga Martha Viviana, Maraval Isabelle, Rodríguez Jader, Llano Sandra, Sommerer Nicolas, Meudec Emmanuelle, Meter Andrew, Escobar Sebastián. 2025. LWT - Food Science and Technology, 231:118313, 12 p.
[img]
Prévisualisation

Metabolomic insights into flavour precursor dynamics during fermentation of cacao beans cultivated in diverse climatic production zones in Colombia. Llano Sandra, Zorro Gonzalez Andrés felipe, Santander Margareth, Vaillant Fabrice, Boulanger Renaud, Ocampo Serna Diana Marcela, Escobar Sebastián. 2025. Food Research International, 205:115978, 11 p.
[img]

Liste générée le Thu Oct 2 00:51:34 2025 CEST.