Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Mbofung, Carl Moses
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
7
.
Article de revue
Effect of three drying methods on the physicochemical composition of three varieties of onion (
Allium cepa
L).
Abdou Bouba Armand, Scher Joel, Aboubakar, Goudoum Augustin, Ponka Roger, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2018.
Journal of Food Science and Nutrition
,
1
(2) : 17-24.
https://doi.org/10.35841/food-science.1.2.17-24
Prévisualisation
Microbiological quality of lettuce (
Lactuca sativa
) consumed on the streets of Maroua (Cameroon: Effect of disinfecting agents used by some vendors.
Maïworé Justine, Baane Marie-Paul, Tatsadjieu Ngoune Léopold, Anyindong J., Nkongho Epaw A., Mbofung Carl Moses, Montet Didier. 2017.
International Journal of Microbiology Research
,
9
(8) : 913-918.
https://bioinfopublication.org/pages/article.php?id=BIA0003723
Prévisualisation
Amino acid and fatty acid profile of twenty wild plants used as spices in Cameroon.
Abdou Bouba Armand, Ponka Roger, Augustin Goudoum, Njintang Yanou Nicolas, Abul-Hamd El-Sayed Mehanni, Montet Didier, Scher Joel, Mbofung Carl Moses. 2016.
American Journal of Food Science and Technology
,
4
(2) : 29-37.
https://doi.org/10.12691/ajfst-4-2-1
Prévisualisation
Desorption isotherms, net isosteric heat and the effect of temperature and water activity on the antioxidant activity of two varieties of onion (
Allium cepa
L).
Bouba Armand A., Njintang Yanou Nicolas, Nkouam Gilles Bernard, Mang Yannick Dimitry, El-Sayed Abdel-Fattah M., Scher Joel, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2014.
International Journal of Food Science and Technology
,
49
(2) : 444-552.
https://doi.org/10.1111/ijfs.12321
Fungal llora and ochratoxin a associated with coffee in Cameroon.
Nganou Donkeng Nadège, Durand Noël, Tatsadjieu Ngoune Léopold, Metayer Isabelle, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2014.
British Microbiology Research Journal
,
4
(1), 17 p.
https://www.doi.org/10.9734/BMRJ/2014/4284
Prévisualisation
Research of some physicochemical and biological pollution indicators in four fisheries of the northern part of Cameroon.
Maïworé Justine, Tatsadjieu Ngoune Léopold, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2013.
Intrenational Research Journal of Microbiology
,
4
(6) : 147-155.
http://www.interesjournals.org/IRJM/Pdf/2013/June/Justine%20et%20al.pdf
Prévisualisation
Proximate composition, mineral and vitamin content of some wild plants used as spices in Cameroon.
Abdou Bouba Armand, Njintang Yanou Nicolas, Foyet Harquin. Simplice, Scher Joel, Montet Didier, Mbofung Carl Moses. 2012.
Food and Nutrition Sciences
,
3
(4) : 423-432.
https://doi.org/10.4236/fns.2012.34061
Liste générée le
Thu Dec 26 03:31:06 2024 CET
.