Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Mchunu, Nokuthula"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun
Aller à 2018

Nombre de documents : 2.

2018

Effect of milling, fermentation or roasting on water activity, fungal growth, and aflatoxin contamination of Bambara groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc). Olagunju Omotola, Mchunu Nokuthula, Durand Noël, Alter Pascaline, Montet Didier, Ijabadeniyi Oluwatosin. 2018. LWT - Food Science and Technology, 98 : 533-539.
[img]

Fungal contamination of food commodities in Durban, South Africa. Olagunju Omotola, Mchunu Nokuthula, Venter Sonja, Guibert Benjamin, Durand Noel, Metayer Isabelle, Montet Didier, Ijabadeniyi Oluwatosin. 2018. Journal of Food Safety, 38 (6):e12515, 10 p.
[img] [img]

Liste générée le Thu Dec 26 03:57:23 2024 CET.