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Résultats pour Auteur : "Prin, Laure"

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Nombre de documents : 6.

Article de revue

Sensory and physicochemical profiling of traditional and enriched gari in Benin. Adinsi Laurent, Akissoé Noël, Escobar Andrés, Prin Laure, Kougblenou Nadège, Dufour Dominique, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Fliedel Geneviève. 2019. Food Science and Nutrition, 7 (10) : 3338-3348.
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Communication avec actes

Consumers acceptability of fortified gari, a cassava product in Benin. [S24-17]. Adinsi Laurent, Prin Laure, Kougblenou Nadège, Sacca Carole, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Akissoé Noël, Fliedel Geneviève. 2016. In : Electronic Proceedings of World Congress on Root and Tuber Crops. WCRTC. Nanning : WCRTC, Résumé, 1 p. World Congress on Root and Tuber Crops. 1, Nanning, Chine, 18 Janvier 2016/22 Janvier 2016.
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New approach for better assessing consumer acceptability of improved cassava food products. [S20-05]. Fliedel Geneviève, Monteiro Maria Joao, Tomlins Keith I., Maraval Isabelle, Bouniol Alexandre, Prin Laure, Adinsi Laurent, Akissoé Noël, Hanna Rachid, Dufour Dominique. 2016. In : Electronic Proceedings of World Congress on Root and Tuber Crops. WCRTC. Nanning : WCRTC, Résumé, 1 p. World Congress on Root and Tuber Crops. 1, Nanning, Chine, 18 Janvier 2016/22 Janvier 2016.
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Communication par affiche

How assessing consumer acceptability of a large number of food products? Fliedel Geneviève, Maraval Isabelle, Bouniol Alexandre, Prin Laure, Adinsi Laurent, Monteiro Maria Joao, Tomlins Keith I., Dufour Dominique. 2016. In : Eurosense 2016. INRA, SFAS, E3S. Dijon : INRA-SFAS, Résumé, 1 p. European Conference on Sensory and Consumer Research. 7, Dijon, France, 11 Septembre 2016/14 Septembre 2016.
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Communication sans actes

Assessment of the processing ability of improved cassava varieties into a traditional food product (“bâton de manioc”) in Cameroon. SP24-18. Bouniol Alexandre, Prin Laure, Kirscht Holger, Dufour Dominique, Tran Thierry, Hanna Rachid, Fotso-Kuate Apollin, Fliedel Geneviève. 2015. In : Starch Update 2015. Bangkok : BIOTEC, Résumé, 1 p. International Conference on Starch Technology. 8, Bangkok, Thaïlande, 3 Décembre 2015/4 Décembre 2015.
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Document technique et de recherche

Assessment of the processability of improved cassava varieties into a traditional food product (“baton” or “chikwangue”) in Cameroon. Bouniol Alexandre, Prin Laure, Hanna Rachid, Fosto Apolin, Fliedel Geneviève. 2017. s.l. : CGIAR, 28 p. (RTB Working Paper, 2012-1)
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Liste générée le Thu Mar 28 03:43:34 2024 CET.