Nombre de documents : 9.
Article de revue
Communication avec actes
Prévisualisation |
Communication par affiche
Prévisualisation |
Communication sans actes
Transfer of volatiles and aroma precursors into the coffee seeds during fermentation, a reality?
Hadj Salem Fatma, Lebrun Marc, Sieczkowski Nathallie, Collignan Antoine, Boulanger Renaud.
2019.
In : Cocotea 2019 book of abstracts. Jacobs University Bremen
. Bremen : Jacobs University Bremen, Résumé, 40.
International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 5, Bremen, Allemagne, 26 Juin 2019/28 Juin 2019.
Prévisualisation |
Inoculation with selected Saccharomyces cerevisiae yeast in coffee fermentation : Pilot- and industrial-scale evaluations of the impact on the process and coffee quality.
Berthiot Laurent, Lahon Marie-Christine, Alter Pascaline, Bertrand Benoît, Durand Noel, Boulanger Renaud, Maraval Isabelle, Ortiz-Julien A., Sieczkowski Nathallie.
2017.
. Universita Del Piemonte Orientale, Universita Degli Studi Di Torino
. Turin : Universita Del Piemonte Orientale, Résumé, 1 p.
International Conference on Cocoa Coffee and Tea 2017. 4, Turin, Italie, 25 Juin 2017/28 Juin 2017.
Effects of selected Saccharomyces cerevisiae yeast inoculation on coffee fermentation and quality.
Alter Pascaline, Berthiot Laurent, Bertrand Benoît, Durand Noël, Meile Jean-Christophe, Morel Gilles, Ortiz-Julien A., Sieczkowski Nathallie.
2015.
. Aveiro : Elsevier, Résumé, 1 p.
International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 3, Aveiro, Portugal, 22 Juin 2015/24 Juin 2015.
Effects of selected Saccharomyces cerevisiae yeasts inoculation on cocoa fermentation and quality.
Berthiot Laurent, Fourny Gérard, Durand Noël, Meile Jean-Christophe, Maraval Isabelle, Forestier-Chiron Nelly, Sieczkowski Nathallie, Ortiz-Julien A..
2015.
. Aveiro : Elsevier, Résumé, 1 p.
International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 3, Aveiro, Portugal, 22 Juin 2015/24 Juin 2015.
Liste générée le Thu May 2 02:25:56 2024 CEST.