Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Traissac, Pierre"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 3.

Article de revue

How to meet nutritional recommendations and reduce diet environmental impact in the Mediterranean region? An optimization study to identify more sustainable diets in Tunisia. Perignon Marlène, Sinfort Carole, El Ati Jalila, Traissac Pierre, Drogué Sophie, Darmon Nicole, Amiot Marie Josèphe, Achir Nawel, Alouane L., Bellagha Sihem, Bosc Pierre-Marie, Broin Mélanie, Darmon Nicole, Dhuique-Mayer Claudie, Dop Marie-Claude, Drogué Sophie, Dury Sandrine, Ferchoui A., Gaillard Cédric, et al.. 2019. Global Food Security, 23 : 227-235.
[img]

Food shopping transition: socio-economic characteristics and motivations associated with use of supermarkets in a North African urban environment. Tessier Sophie, Traissac Pierre, Bricas Nicolas, Maire Bernard, Eymard-Duvernay Sabrina, El Ati Jalila, Delpeuch Francis. 2010. Public Health Nutrition, 13 (9) : 1410-1418.
[img]

Regular users of supermarkets in Greater Tunis have a slightly improved diet quality. Tessier Sophie, Traissac Pierre, Maire Bernard, Bricas Nicolas, Eymard-Duvernay Sabrina, El Ati Jalila, Delpeuch Francis. 2008. Journal of Nutrition, 138 (4) : 768-774.
[img]

Liste générée le Thu Apr 25 03:42:46 2024 CEST.