Agritrop
Accueil

Résultats pour Auteur : "Vepowo, Cédric Kendine"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 2.

Article de revue

Cooking mode and ripening stage influence physicochemical and nutritional properties of boiled plantain pulps. Raw and boiled plantain qualities. Vepowo Cédric Kendine, Ngoh Newilah Gérard, Mananga Marlyne‐Joséphine, Fangueng Kamgo Dallonnes, Ngouno Annie Takam, Gouado Inocent, Dufour Dominique, Bouniol Alexandre. 2023. Journal of the Science of Food and Agriculture, 11 p.
[img]
Prévisualisation

Influence of contrasting cultivation altitudes on the physicochemical, digestive, and functional properties of four Musa starches produced in Cameroon. Ngoh Newilah Gérard, Wambo Pascal, Vepowo Cédric Kendine, Ngouno Annie Takam, Ngoungoure Solange Ulrich Manjia, Tembe Tembe Jonas, Nkouandou Mama, Ngombi Ngombi Eric, Fokou Elie, Etoa François-Xavier, Dufour Dominique. 2023. Journal of the Science of Food and Agriculture, 9 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu Apr 25 02:44:19 2024 CEST.