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Résultats pour Auteur : "Verheecke-Vaessen, C."

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2023

Biocontrol of mycotoxigenic fungi by Lactic Acid Bacteria and Yeasts in coffee. Lopez C., Durand Noel, Guehi Tagro Simplice, Fontana Angélique, Strub Caroline, Medina Vaya A., Schorr-Galindo Sabine, Verheecke-Vaessen C.. 2023. In : ICEF14 Book of abstracts : "Sustainable food manufacturing for a resilient food chain". IAEF. Nantes : IAEF, Résumé, p. 113. International Congress on Engineering and Food, Nantes, France, 20 Juin 2023/23 Juin 2023.
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Effect of post-harvest management practices on the mycobiome and ochratoxin A contamination of differently processed Robusta coffees from Ivory Coast. Lopez Rodríguez Claudia, Strub Caroline, Chochois Vincent, Verheecke-Vaessen C., Durand Noël, Jourdan Christophe, Fontana Angélique, Guehi Tagro Simplice, Medina Angel, Schorr-Galindo Sabine. 2023. Postharvest Biology and Technology, 206:112573, 9 p.
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