Nombre de documents : 5.
Article de revue
Influence of physicochemical properties of yam starch and flour on extensibility of pounded yam in Côte d'Ivoire.
Ayetigbo Oluwatoyin, Ehounou Adou Emmanuel, Domingo Romain, Yapi Eric Yapi, Gnahe Hermann Dekpaho, Kouassi Hermann Antonin, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Mbeguie-Mbeguie Didier, Brice Dibi Konan Evrard, Deffan Prudence Kahndo, N’Goran Haddad Patricia, Mestres Christian, Arufe Santiago, Dufour Dominique.
2025.
LWT - Food Science and Technology,
223:117769, 12 p.
Document technique et de recherche
Agronomic characteristics of 12 genotypes of plantain.
Traoré Siaka, Yapi Eric Yapi, Kouassi Antonin, Beugre Tatiana Anne-Marie, Adiko Judicael, N'Goran-Haddad Patricia, Deffan Prudence, Diby Sylvie Nnan, Mbéguié-A-Mbéguié Didier.
2025.
Abidjan : RTB Breeding-CIRAD, 12 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Review on pounded yam extensibility texture of 138 genotypes analysed by Kieffer dough extensibility at CNRA, Côte d'Ivoire.
Ehounou Adou Emmanuel, Yapi Eric Yapi, Diby N'Nan Affoué Sylvie, N'Goran-Haddad Patricia, Deffan Prudence, Adiko Judicael, Ayetigbo Oluwatoyin, Kouassi Antonin, Dibi Konan Evrard Brice.
2025.
Bouaké : RTB Breeding Project-CIRAD, 16 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Thu Oct 2 02:13:58 2025 CEST.