Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Zasoski, R.J.
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
7
.
Article de revue
Effects of solution pH, temperature, nitrate/ammonium ratios, and inhibitors on ammonium and nitrate uptake by Arabica coffee in short-term solution culture.
Vaast Philippe, Zasoski R.J., Bledsoe C.S.. 1998.
Journal of Plant Nutrition
,
21
(7) : 1551-1564.
https://doi.org/10.1080/01904169809365502
Effects of two endoparasitic nematodes (
Pratylenchus coffeae
and
Meloidogyne konaensis
) on ammonium and nitrate uptake by Arabica coffee (
Coffea arabica
L.).
Vaast Philippe, Caswell Chen Edward P., Zasoski R.J.. 1998.
Applied Soil Ecology
(10) : 171-178.
https://doi.org/10.1016/S0929-1393(98)00037-7
Influences of a root-lesion nematode,
Pratylenchus coffeae
, and two arbuscular mycorrhizal fungi,
Acaulospora mellea
and
Glomus clarum
on coffee (
Coffea arabica
L.).
Vaast Philippe, Caswell Chen Edward P., Zasoski R.J.. 1998.
Biology and Fertility of Soils
,
26
(2) : 130-135.
https://doi.org/10.1007/s003740050355
Effects of vesicular-arbuscular mycorrhizal inoculation at different soil P availabilities on growth and nutrient uptake of
in vitro
propagated coffee (Coffea arabica L.) plants.
Vaast Philippe, Zasoski R.J., Bledsoe C.S.. 1996.
Mycorrhiza
,
6
: 493-497.
Effects of VA-mycorrhizae and nitrogen sources on rhizosphere soil characteristics, growth and nutrient acquisition of coffee seedlings ("Coffea arabica# L.).
Vaast Philippe, Zasoski R.J.. 1992.
Plant and Soil
,
147
(1) : 31-39.
https://doi.org/10.1007/BF00009368
Influences des sources azotées et de la mycorhization avec différentes espèces sur la croissance et la nutrition de jeunes caféiers Arabica.
Vaast Philippe, Zasoski R.J.. 1991.
Café, Cacao, Thé
,
35
(2) : 121-132.
Communication sans actes
Changes in the chemical properties of the rhizosphere of young coffee plants due to mycorrhizae and to various sources of inorganic nitrogen.
Vaast Philippe, Zasoski R.J.. 1991.
. San Francisco : ASIC
, 1 p. Colloque Scientifique International sur le Café. 14, San Francisco, États-Unis, 14 Juillet 1991/19 Juillet 1991.
Liste générée le
Thu Dec 26 02:58:51 2024 CET
.