Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Zhao, Yu
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Article de revue
Evaluation of antioxidant activity and interaction with radical species using the vesicle conjugated autoxidizable triene (VesiCAT) assay.
Durand Erwann, Zhao Yu, Ruesgas-Ramón Mariana, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Lamy Samantha, Coupland John N., Elias Ryan J., Villeneuve Pierre. 2019.
European Journal of Lipid Science and Technology
,
121
(5):1800419, 8 p.
https://doi.org/10.1002/ejlt.201800419
Assessing interactions between lipophilic and hydrophilic antioxidants in food emulsions.
Durand Erwann, Zhao Yu, Coupland John N., Elias Ryan J.. 2015.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
63
(49) : 10655-10661.
https://doi.org/10.1021/acs.jafc.5b04152
Effect of lipophilization on the distribution and reactivity of ingredients in emulsions.
Leong Wai Fun, Berton-Carabin Claire C., Elias Ryan J., Lecomte Jérôme, Villeneuve Pierre, Zhao Yu, Coupland John N.. 2015.
Journal of Colloid and Interface Science
,
459
: 36-43.
https://doi.org/10.1016/j.jcis.2015.07.070
Liste générée le
Thu Dec 26 03:11:35 2024 CET
.