Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 2.
Standard operating procedure for instrumental textural characterization of fried plantain (Aloco).
Kouassi Hermann Antonin, Yapi Eric, Beugre Tatiana Anne-Marie, Gnahe Hermann Dekpaho, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Deffan Prudence Kahndo, N’Goran Haddad Patricia, Ayetigbo Oluwatoyin, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier.
2024.
Abidjan : RTB Breeding Project-CIRAD, 16 p.
Prévisualisation |
Sensory Evaluation of Fried Plantain (Aloco). Biophysical Characterization of Quality Traits, WP2.
Kouassi Hermann Antonin, Beugre Tatiana Anne-Marie, Yapi Eric, N’Goran Haddad Patricia, Deffan Prudence Kahndo, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Forestier-Chiron Nelly, Bugaud Christophe, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier.
2023.
Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 20 p.
Prévisualisation |
Liste générée le Wed Dec 18 02:46:42 2024 CET.