Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 5.

Article de revue

Use of sensory and physico-chemical parameters to understand consumer perception of attiéké, a fermented cassava product. Diby N'Nan Affoué Sylvie, Deffan Prudence Kahndo, Adinsi Laurent, Bechoff Aurélie, Kanon Landry, Bouniol Alexandre, Yapi Eric, Deuscher Zoé, Bugaud Christophe, N'Zue Boni, Ebah Djedji Catherine. 2024. Journal of the Science of Food and Agriculture, 104 (8), n.spéc. Tropical roots, tubers and bananas: New breeding tools and methods to meet consumer preferences : 4596-4605.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Document technique et de recherche

Participatory processing diagnosis for attieke in Cote d'Ivoire. Surveys on Trait Preferences, WP1 - Activity 4. Diby N'Nan Affoué Sylvie, Ebah Djedji Catherine, Kanon Landry, Yapi Eric, Bouniol Alexandre, Bechoff Aurélie, Adinsi Laurent, Deuscher Zoé, Koffi Christiane, N’Zue Boni. 2023. Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 26 p.
[img]
Prévisualisation

Consumer testing of attieke in rural and urban areas in Côte d'Ivoire. Understanding the drivers of trait preferences and the development of multi-user RTB product profiles, WP1, Step 4. Ebah Djedji Catherine, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Kanon Landry, Yapi Eric, Bechoff Aurélie, Adinsi Laurent, Bouniol Alexandre, Deuscher Zoé, Koffi Christiane, N’Zue Boni, Fliedel Geneviève (collab.). 2022. Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 18 p.
[img]
Prévisualisation

Sensory characterization of attiéké. Biophysical characterization of quality traits, WP2. Ebah Djedji Catherine, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Maraval Isabelle (collab.), Forestier-Chiron Nelly (collab.), Bugaud Christophe (collab.). 2022. Bingerville : RTBfoods Project-CIRAD, 15 p.
[img]
Prévisualisation

State of knowledge on attiéké in Côte d'Ivoire. Food Science, Gender & Market. Ebah Djedji Catherine, Kouakou Kouadio Christelle Marina, Depieu Ernest, Kanon Landry, Kleih Ulrich (collab.), Fliedel Geneviève (collab.), Forsythe Lora (collab.). 2019. Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 79 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Tue Nov 19 05:22:09 2024 CET.