Nombre de documents : 14.
Article de revue
Global camel milk industry: A comprehensive overview of production, consumption trends, market evolution, and value chain efficiency.
Ait El Alia Omar, Zine-Eddine Yassine, Chaji Salah, Boukrouh Soumaya, Boutoial Khalid, Faye Bernard.
2025.
Small Ruminant Research,
243:107441, 9 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Ouvrage
Food systems at risk. New trends and challenges.
Dury Sandrine (ed.), Bendjebbar Pauline (ed.), Hainzelin Etienne (ed.), Giordano Thierry (ed.), Bricas Nicolas (ed.).
2019.
Rome : FAO-CIRAD-European Commission, 132 p. ISBN 978-2-87614-751-5
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Rapport d'expertise
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Document technique et de recherche
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Sat Mar 8 16:30:35 2025 CET.