Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 6.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Standard operating protocol for textural characterization of boiled sweetpotato - Version A. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Nakitto Mariam, Moyo Mukani, Ricci Julien, Swanckaert Jolien, Ssali Reuben, Banda Linly, Muzhingi Tawanda, Mestres Christian, Dahdouh Layal.
2022.
Kampala : RTBfoods Project-CIRAD, 10 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Proof of concept about biophysical bases of processing and cooking ability of boiled sweet potato. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Mestres Christian, Ollier Léa, Tran Thierry, Moreno Jhon L., Zum Felde Thomas, Swanckaert Jolien, Banda Linly, Taylor Mark, McDougall Gordon.
2021.
Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Mon Mar 10 02:33:53 2025 CET.