Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 5.

Communication par affiche

Assessing relationship between agricultural and food diversity within African rural households: A case study in Southwestern Burkina Faso. Bruelle Guillaume, Kohio E., Dugué Patrick, Le Gal Pierre-Yves. 2020. . Elsevier, MUSE, Wageningen University. s.l. : Elsevier, 1 poster International Conference on Global Food Security. 4, s.l., France, 4 Décembre 2020/9 Décembre 2020.
[img]
Prévisualisation

Rapport d'expertise

Food reserves. Using food reserves to enhance food and nutrition security in developing countries. Case Studies. Galtier Franck (ed.), Dorosh Paul, Belik Walter, Almeida Cunha Altivo, Alpha Arlène, Pémou Bénédicte, Blein Roger, Rashid Shahidur, Alemu Dawit, Timmer Peter C., Onyekwena Chukwuka, Clarete Ramon, Hathie Ibrahima, Chapoto Antony. 2018. Brussels : Directorate-General for International Cooperation and Development, 45 p.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Using food reserves to enhance food and nutrition security in developing countries. Galtier Franck (ed.), Daviron Benoit, Leturque Henri, Dorosh Paul, Belik Walter, Almeida Cunha Altivo, Alpha Arlène, Pémou Bénédicte, Blein Roger, Rashid Shahidur, Alemu Dawit, Timmer Peter C., Onyekwena Chukwuka, Clarete Ramon, Hathie Ibrahima, Chapoto Antony. 2018. Londres : European Commission, 98 p.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Framework conditions for bi-regional cooperation in the field of food and nutrition security. CAAST-Net Plus project. Activity report task 1.4. Alpha Arlène, Lançon Jacques, Ndisi Mylène, Sers Jean-Michel. 2016. s.l. : CAAST‐Net Plus project’s, 37 p.
[img]
Prévisualisation

Document technique et de recherche

Breeding RTB products for end-user preferences (RTBfoods). Annual Report 2022 Period 5 (Jan - Dec 2022). Dufour Dominique, Fauvelle Eglantine, Méjean Cathy, Jirajaroenrat Kanya, Marciano Delphine, Khoury Claire, Pérignon Anne Laure. 2023. Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 152 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu Nov 21 15:38:17 2024 CET.