Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
1
.
Growth and survival of
Escherichia coli
O157:H7 during the manufacturing of
Ergo
and
Ayib
, Ethiopian traditional fermented milk products.
Yilma Zelalem, Loiseau Gérard, Faye Bernard. 2015.
Research and Reviews: Journal of Food and Dairy Technology
, n.spéc. | An Update on different dietary practices and recent trends in Dairy Industry : 31-36.
http://www.rroij.com/open-access/growth-and-survival-of-eschericia-coli-o157-h7-during-themanufacturing-of-ergo-and-ayib-ethiopian-traditional-fermentedmilk-products.pdf
Prévisualisation
Liste générée le
Thu Aug 15 17:29:27 2024 CEST
.