Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Carotenoid absorption in rats fed with vacuum-fried papaya chips depends on processed food microstructure associated with saturated and unsaturated oils.
Soto Marvin, Servent Adrien, Poucheret Patrick, Portet Karine, Conejero Geneviève, Vaillant Fabrice, Dhuique-Mayer Claudie. 2021.
Food Research International
,
142
:110223, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110223
Prévisualisation
Modulation of carotenoid/flavonoid profiles and sugar content of a potential functional citrus-based food through crossflow microfiltration.
Hammad Imane, Dornier Manuel, Servent Adrien, Poucheret Patrick, Dhuique-Mayer Claudie. 2021.
LWT - Food Science and Technology
,
141
:110923, 8 p.
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110923
Prévisualisation
Monitoring and modelling of physicochemical properties of papaya chips during vacuum frying to control their sensory attributes and nutritional value.
Soto Retana Marvin, Pérez Ana Mercedes, Servent Adrien, Vaillant Fabrice, Achir Nawel. 2021.
Journal of Food Engineering
,
299
:110514, 12 p.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2021.110514
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 11:06:17 2024 CET
.