Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Article de revue
Impact of processing on the oxidative stability of oil bodies.
Decker Eric Andrew, Villeneuve Pierre. 2024.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
,
64
(17) : 6001-6015.
https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2160963
Digestibility and oxidative stability of plant lipid assemblies: an underexplored source of potentially bioactive surfactants?
Kergomard Jeanne, Carrière Frédéric, Barouh Nathalie, Villeneuve Pierre, Vié Véronique, Bourlieu Claire. 2023.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
,
63
(20) : 4655-4674.
https://doi.org/10.1080/10408398.2021.2005532
Stability to oxidation and interfacial behavior at the air/water interface of minimally-processed versus processed walnut oil-bodies.
Kergomard Jeanne, Paboeuf Gilles, Barouh Nathalie, Villeneuve Pierre, Schafer Olivier, Wooster Tim J., Bourlieu Claire, Vié Véronique. 2021.
Food Chemistry
,
360
:129880, 11 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129880
Liste générée le
Thu Dec 12 03:59:18 2024 CET
.