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Article de revue
Impact of processing on the oxidative stability of oil bodies.
Decker Eric Andrew, Villeneuve Pierre. 2023.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
, 15 p.
https://doi.org/10.1080/10408398.2022.2160963
Lipid oxidation in emulsions and bulk oils: A review of the importance of micelles.
Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire, Durand Erwann, Lecomte Jérôme, McClements D. Julian, Decker Eric Andrew. 2023.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
,
60
(20) : 4687-4727.
https://doi.org/10.1080/10408398.2021.2006138
Supplémentation des formules infantiles en acides docosahexaénoïque et arachidonique : effets sur le développement de l'enfant et difficultés associées à leur introduction.
Cancalon Mathilde, Barouh Nathalie, Hemery Youna, Durand Erwann, Guesnet Philippe, Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire. 2022.
Cahiers de Nutrition et de Diététique
,
57
(6) : 370-383.
https://doi.org/10.1016/j.cnd.2022.04.007
Stability to oxidation and interfacial behavior at the air/water interface of minimally-processed versus processed walnut oil-bodies.
Kergomard Jeanne, Paboeuf Gilles, Barouh Nathalie, Villeneuve Pierre, Schafer Olivier, Wooster Tim J., Bourlieu Claire, Vié Véronique. 2021.
Food Chemistry
,
360
:129880, 11 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129880
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Wed Jul 17 11:48:08 2024 CEST
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