Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
8
.
Article de revue
Whole-genome sequencing and comparative genomics reveal candidate genes associated with quality traits in
Dioscorea alata
.
Zotta Mota Ana, Dossa Komivi, Lechaudel Mathieu, Cornet Denis, Mournet Pierre, Santoni Sylvain, Lopez David, Chaïr Hâna. 2024.
BMC Genomics
,
25
:248, 17 p.
https://doi.org/10.1186/s12864-024-10135-2
Prévisualisation
Partial disintegration of vegetable cell wall during cooking improves vitamin K1 (phylloquinone) bioaccessibility in
in vitro
digestion.
Sriwichai Wichien, Collin Myriam, Avallone Sylvie. 2021.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research
,
91
(5-6) : 439-450.
https://doi.org/10.1024/0300-9831/a000717
Dietary non-starch polysaccharides influenced natural food web and fish production in semi-intensive pond culture of Nile tilapia.
Kabir Kazi, Verdegem Marc C.J., Verreth Johan A.J., Phillips Michael J., Schrama Johan W.. 2020.
Aquaculture
,
528
:735506, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2020.735506
Prévisualisation
Document technique et de recherche
Study on the effect of processing methods and storage conditions on starch functional properties and pectin content in cassava roots.
Arufe Santiago, Domingo Romain, Ollier Léa, Moreno John Larry, Tran Thierry, Dufour Dominique. 2025. Montpellier : RTB Breeding Project-CIRAD, 14 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00861
Prévisualisation
Textural (extensibility) & pectin assessment of yam population at CIRAD, Guadeloupe in 2024.
Ayetigbo Oluwatoyin, Domingo Romain, Ollier Léa, Julien Tina, Arufe Santiago. 2025. Montpellier : RTB Breeding Project-CIRAD, 16 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00867
Textural characterisation of pounded and boiled yam obtained from 20
Dioscorea alata
genotypes of Cirad-Guadeloupe collection.
Arufe Santiago, Ollier Léa, Baltyde Mellyna, Hubert Olivier, Andypain Sandrine. 2025. Montpellier : RTB Breeding Project-CIRAD, 12 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00858
MIRS & pectin content analyses for cassava cooking properties.
Meghar Karima, Domingo Romain, Ollier Léa, Arufe Vilas Santiago. 2023. Montpellier : RTB Breeding-CIRAD, 14 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00849
Prévisualisation
SOP for the determination of galacturonic content. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Mestres Christian, Ollier Léa, Domingo Romain, Otegbayo Bolanle Omolara (collab.), Rolland-Sabaté Agnès (collab.), Dutheil de la Rochère Aliénor (collab.). 2022. Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 12 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00605
Prévisualisation
Liste générée le
Fri Sep 26 14:21:35 2025 CEST
.