Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 2.

Proof of concept about biophysical bases of processing and cooking ability of boiled sweet potato. Biophysical characterization of quality traits, WP2. Mestres Christian, Ollier Léa, Tran Thierry, Moreno Jhon L., Zum Felde Thomas, Swanckaert Jolien, Banda Linly, Taylor Mark, McDougall Gordon. 2021. Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
[img]
Prévisualisation

Banana plantain functional properties evaluation during water cooking processes: a NIRS original assay and perspectives. Gibert Olivier, Prades Alexia, Giraldo Toro Andres. 2015. . Québec : IAEF-Elsevier, Résumé, 1 p. International Congress on Engineering and Food. 12, Québec, Canada, 14 Juin 2015/18 Juin 2015.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Wed Jul 17 12:20:46 2024 CEST.