Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Effects of soaking and thermal treatment on nutritional quality of three varieties of common beans (
Phaseolus vulgaris L
.) from Madagascar.
Ravoninjatovo Mboahangy, Ralison Charlotte, Servent Adrien, Morel Gilles, Achir Nawel, Andriamazaoro Herimihamina, Dornier Manuel. 2022.
Legume Science
,
4
(4):e143, 16 p.
https://doi.org/10.1002/leg3.143
Prévisualisation
Prévisualisation
Comparison of different treatments based on glycerol or polyglycerol additives to improve properties of thermally modified wood.
Mubarok Mahdi, Dumarçay Stéphane, Militz Holger, Candelier Kévin, Thévenon Marie-France, Gerardin Philippe. 2019.
European Journal of Wood and Wood Products
,
77
(5) : 799-810.
https://doi.org/10.1007/s00107-019-01429-4
Non‑biocide antifungal and anti‑termite wood preservation treatments based on combinations of thermal modification with different chemical additives.
Mubarok Mahdi, Dumarçay Stéphane, Militz Holger, Candelier Kévin, Thévenon Marie-France, Gerardin Philippe. 2019.
European Journal of Wood and Wood Products
,
77
(6) : 1125-1136.
https://doi.org/10.1007/s00107-019-01468-x
Improvement of the durability of heat-treated wood against termites.
Salman Solafa, Thévenon Marie-France, Pétrissans Anélie, Dumarçay Stéphane, Candelier Kévin, Gerardin Philippe. 2017.
Maderas. Ciencia y Tecnología
,
19
(3) : 317-328.
https://doi.org/10.4067/S0718-221X2017005000027
Prévisualisation
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 10:50:16 2024 CET
.