Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Exploring fruit lipid diversity in a neglected group of tropical palms: The tribe Phytelepheae.
Romero-Estévez David, Vaissayre Virginie, Morcillo Fabienne, Montúfar Rommel, Dussert Stéphane. 2023.
JSFA Reports
,
3
(11) : 549-560.
https://doi.org/10.1002/jsf2.158
Tocopherols as antioxidants in lipid-based systems: the combination of chemical and physicochemical interactions determines their efficiency.
Barouh Nathalie, Bourlieu-Lacanal Claire, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Durand Erwann, Villeneuve Pierre. 2022.
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
,
21
(1) : 642-688.
https://doi.org/10.1111/1541-4337.12867
Prévisualisation
Prévisualisation
Natural diversity in the carotene, tocochromanol and fatty acid composition of crude palm oil.
Morcillo Fabienne, Vaissayre Virginie, Serret Julien, Avallone Sylvie, Domonhedo Hubert, Jacob Florence, Dussert Stéphane. 2021.
Food Chemistry
,
365
:130638, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130638
Prévisualisation
Prévisualisation
Red Palm Oils (RPOs) are always of nutritional interest: have you ever tasted it?
Rafflegeau Sylvain, Kansci Germain, Genot Claude. 2020. . Elsevier, MUSE, Wageningen University
. s.l. : Elsevier
, Résumé, 1 p. International Conference on Global Food Security. 4, s.l., France, 4 Décembre 2020/9 Décembre 2020.
Prévisualisation
Liste générée le
Thu Nov 21 21:22:56 2024 CET
.