Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
A global sorption equation for raw and processed cassava based on a review and compilation of sorption properties.
Van Der Werf Léa, Chapuis Arnaud, Courtois Francis. 2022.
Drying Technology
,
40
(16) : 3661-3674.
https://doi.org/10.1080/07373937.2022.2076238
Physico-chemical characteristics and lipid oxidative stability of zebra (
Equus Burchelli
) droëwors made using different levels of sheep fat.
Mandela Zikhona, Arnaud Elodie, Hoffman Louwrens Christian. 2021.
Foods
,
10
(10), n.spéc. Game Meat and Game Meat Products: Safety, Quality and Consumer Perception:2497, 10 p.
https://doi.org/10.3390/foods10102497
Prévisualisation
Effects of the addition of vinegar, weight loss and packaging method on the physicochemical properties and microbiological profile of biltong.
Jones Maxine, Arnaud Elodie, Gouws Pieter, Hoffman Louwrens Christian. 2019.
Meat Science
,
156
: 214-221.
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.06.003
Physico-chemical composition and oxidative stability of South African beef, game, ostrich and pork droëwors.
Mukumbo Felicitas, Arnaud Elodie, Collignan Antoine, Hoffman Louwrens Christian, Descalzo Adriana Maria, Muchenje Voster. 2018.
Journal of Food Science and Technology
,
55
(12) : 4833-4840.
https://doi.org/10.1007/s13197-018-3417-2
Liste générée le
Thu Nov 21 14:39:04 2024 CET
.