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Garlic and health

Kik Chris, Kahane Rémi, Gebhardt Rolf. 2001. Garlic and health. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases, 11 (4), suppl. : 57-65.

Article de revue ; Article de revue à facteur d'impact
Texte intégral non disponible.

Liste HCERES des revues (en SHS) : oui

Thème(s) HCERES des revues (en SHS) : Staps

Résumé : Garlic is a worldwide cultivated crop species which is well-known for its health beneficial effects. In this paper an overview is given on a number of important plant and health aspects of garlic. Furthermore an outline is presented of a European initiative which is aimed at the development of high quality garlic and the identification of biomarkers in atherosclerosis and cancer in humans for disease prevention.

Mots-clés Agrovoc : Allium sativum, ail, santé, ressource génétique, amélioration des plantes, biochimie, soufre, artériosclérose, pharmacologie, néoplasme, propriété pharmacologique

Classification Agris : S30 - Régimes alimentaires et maladies nutritionnelles

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Autres liens de la publication

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/488604/)

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