Kondjoyan Alain, Guillard Valérie, Mirade Pierre-Sylvain, Goli Thierry, Collignan Antoine, Arnaud Elodie, Costa Sandrine, Gontard Nathalie, Zakhia-Rozis Nadine.
2022. Reducing food loss and waste in meat and fruit supply chains: how food engineering can help.
In : Sustainable food systems for food security. Need for combination of local and global approaches. Thomas Alban (ed.), Alpha Arlène (ed.), Barczak Aleksandra (ed.), Zakhia-Rozis Nadine (ed.)
|
Version publiée
- Anglais
Utilisation soumise à autorisation de l'auteur ou du Cirad. ID601386.pdf Télécharger (2MB) | Prévisualisation |
Auteurs et affiliations
- Kondjoyan Alain, INRAE (FRA)
- Guillard Valérie, Université de Montpellier (FRA)
- Mirade Pierre-Sylvain, INRAE (FRA)
- Goli Thierry, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Collignan Antoine
- Arnaud Elodie, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) ORCID: 0000-0002-0896-7916
- Costa Sandrine, INRAE (FRA)
- Gontard Nathalie, INRAE (FRA)
- Zakhia-Rozis Nadine, CIRAD-DGDRS (FRA)
Autres liens de la publication
Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/601386/)
[ Page générée et mise en cache le 2024-02-22 ]