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State Of knowledge for boiled cassava in Uganda. Food Science, Gender & Market

Nanyonjo Ann Ritah, Angudubo Stephen, Candiru Winnie, Hamba Sophia, Esuma Williams, Kawuki Robert Sezi, Kleih Ulrich, Fliedel Geneviève, Forsythe Lora. 2019. State Of knowledge for boiled cassava in Uganda. Food Science, Gender & Market. Kampala : RTBfoods Project-CIRAD, 22 p.

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Version publiée - Anglais
Sous licence Licence Creative Commons.
RTBfoods_State of knowledge_Boiled cassava_Uganda (1).pdf

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Mots-clés libres : Cassava, Key informants, Steaming, Boiling, Quality characteristics

Agences de financement hors UE : Bill and Melinda Gates Foundation, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement, Centro Internacional de Agricultura Tropical, Institut National de Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement, James Hutton Institute

Projets sur financement : (FRA) Breeding RTB Products for End User Preferences

Auteurs et affiliations

  • Nanyonjo Ann Ritah, NaCRRI (UGA)
  • Angudubo Stephen, NaCRRI (UGA)
  • Candiru Winnie, NaCRRI (UGA)
  • Hamba Sophia, NaCRRI (UGA)
  • Esuma Williams, NaCRRI (UGA)
  • Kawuki Robert Sezi, NaCRRI (UGA)

Contributeurs et affiliations

  • Kleih Ulrich, NRI (GBR) - collaborateur
  • Fliedel Geneviève, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) - collaborateur
  • Forsythe Lora, NRI (GBR) - collaborateur

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/603435/)

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