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Activity n°3: Evaluation of acceptability thresholds of key quality traits for the different RTB food products. Online modules n°5 and 6: Calculation of acceptability thresholds and hybrid selection

Deuscher Zoé, Adinsi Laurent, Bugaud Christophe. 2025. Activity n°3: Evaluation of acceptability thresholds of key quality traits for the different RTB food products. Online modules n°5 and 6: Calculation of acceptability thresholds and hybrid selection. Montpellier : CIRAD-RTB Breeding Project, Diaporama, 36 p.

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Matériel d'accompagnement : 1 vidéo (17 min. 25 sec.)

Note générale : La vidéo est uniquement visuelle

Mots-clés libres : Acceptability thresholds, Hybrid Selection, Sensory analysis

Agences de financement hors UE : Centro Internacional de la Papa, Bill and Melinda Gates Foundation, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement

Projets sur financement : (FRA) RTB Breeding

Auteurs et affiliations

Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/612418/)

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