Nombre de documents : 16.
2020
Mass spectrometry-based detection and risk assessment of mycotoxin contamination of 'kankankan' used for roasted meat consumption in Abidjan, Côte d'Ivoire.
Yapo Armel Elysée, Strub Caroline, Durand Noël, Constant Ahoua Angora Rémi, Schorr-Galindo Sabine, Bonfoh Bassirou, Fontana Angélique, Koussémon Marina.
2020.
Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment,
37 (9) : 1564-1578.
2016
Prévisualisation |
2014
2012
2011
Prévisualisation |
2005
Prévisualisation |
2004
Ginger and annual crops in tree-based agriculture.
Ruf François, Yoddang, Syarifuddin A..
2004.
In : From slash-and-burn to replanting : Green revolutions in the Indonesian uplands?. Ruf François (ed.), Lançon Frédéric (ed.)
. Washington : World Bank, 69-82.
(Regional and Sectoral Studies)
ISBN 0-8213-5205-9
2000
Prévisualisation |
1998
Produits tropicaux.
Daviron Benoit.
1998.
In : Cyclope 1998 : les marchés mondiaux. Kieffer Guy-André (ed.), De Perthuis Christian (ed.)
. Paris : Economica, 255-258.
ISBN 2-7178-3638-1
1997
Prévisualisation |
1996
1994
1972
1965
Le poivre et les épices.
Maistre J..
1965.
L'Agronomie Tropicale. Série 1, Riz et Riziculture et Cultures Vivrières Tropicales,
20 (10), numéro spécial Cinq années d'activité IRAT 1960-1965 : 1007-1008.
1964
Les plantes à épices.
Maistre J..
1964.
Paris : Maisonneuve et Larose, 289 p. (Techniques agricoles et productions tropicales, n. 3)
Liste générée le Mon Nov 18 03:11:57 2024 CET.