Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Kluyveromyces marxianus"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2017
|
2015
Nombre de documents :
3
.
2017
Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticity.
Rychlik Tomasz, Szwengiel Artur, Bednarek Marta, Arcuri Edna F., Montet Didier, Mayo Baltasar, Nowak Jacek, Czarnecki Zbigniew. 2017.
Food Control
,
73
(Part B) : 1074-1081.
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.10.024
2015
Biodiversity study of the yeast in fresh and fermented camel and mare's milk by denaturing gradient gel electrophoresis.
Baubekova Almagul, Akhmetsadykova Shynar, Konuspayeva Gaukhar, Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard, Loiseau Gérard. 2015.
Journal of Camel Practice and Research
,
22
(1) : 91-95.
https://doi.org/10.5958/2277-8934.2015.00014.4
Dextrin, sugar and organic acid profiles of spontaneous and modified gowe: A malted and fermented sorghum beverage from Benin.
Dalodé-Vieira Générose, Akissoé Noël, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Jakobsen Mogens, Mestres Christian. 2015.
International Journal of Food Science and Technology
,
50
(2) : 549-557.
https://doi.org/10.1111/ijfs.12708
Liste générée le
Mon Dec 16 02:40:47 2024 CET
.