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Résultats pour : "Saccharomyces"

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2015

Biodiversity study of the yeast in fresh and fermented camel and mare's milk by denaturing gradient gel electrophoresis. Baubekova Almagul, Akhmetsadykova Shynar, Konuspayeva Gaukhar, Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard, Loiseau Gérard. 2015. Journal of Camel Practice and Research, 22 (1) : 91-95.
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Identification of natural allelic variants underlying nitrogen assimilation differences in a multiparent intercross yeast population. Cubillos Francisco A., García Verónica, Abarca Valentina, Araos Sebastian, Moulinet Jennifer, Brice Claire, Tisne Sébastien, Liti Gianni, Martínez Claudio. 2015. Yeast, 32, suppl.1, Résumé : S150-S150. International Conference on Yeast Genetics and Molecular Biology. 27, Levico Terme, Italie, 6 Septembre 2015/12 Septembre 2015.
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1990

Etude de la fermentation lactique de l'amidon de manioc. Ducrocq S.. 1990. Montpellier : CIRAD-CEEMAT, 51 p. Mémoire : Ecole supérieure d'ingénieurs et de techniciens pour l'agriculture

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