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Nombre de documents : 7.

2023

What are the challenges for implementing an "organic label" to camel milk? Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard, Nurseitova Moldir, Akhmetsadykova Shynar. 2023. Frontiers in Nutrition, 10:1288553, 8 p.
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2021

Urban physical food environments drive dietary behaviours in Ghana and Kenya: A photovoice study. Pradeilles Rebecca, Irache Ana, Wanjohi Milka Njeri, Holdsworth Michelle, Laar Amos, Zotor Francis, Tandoh Akua, Klomegah Senam, Graham Fiona, Muthuri Stella, Kimani-Murage Elizabeth W., Coleman Nathaniel, Green Mark Alan, Osei-Kwasi Hibbah Araba, Bohr Marco, Rousham Emily, Asiki Gershim, Akparibo Robert, Mensah Kobby, Aryeetey Richmond Nii Okai, Bricas Nicolas, Griffiths Paula. 2021. Health and Place, 71:102647, 12 p.
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2001

1995

Contrôles de qualité à l'exportation et à l'achat. Perriot Jean-Jacques. 1995. In : Cafés et qualité = [Coffees and quality]. ASIC; CIRAD-CP. Paris : ASIC, 63-68. Journée cafés et qualité. 1, Montpellier, France, 17 Octobre 1994.
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1990

Changes in California navel orange juice during commercial debittering. Kimball D.A., Norman S.I.. 1990. Journal of Food Science, 55 (1) : 273-274.

1985

Le goût fumé des fèves de cacao. Caractérisation chimique. Morcrette I.. 1985. Montpellier : Université des sciences et techniques du languedoc, 61 p. Mémoire DEA : Fin d'Etudes en Sciences Alimentaires : Université des sciences et techniques du Languedoc

1968

L'arôme des jus d'agrumes. Huet Raymond. 1968. Fruits, 23 (9) : 453-471.
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