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2017
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2005
|
1996
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3
.
2017
Lipophilization and MS characterization of the main anthocyanins purified from hibiscus flowers.
Grajeda-Iglesias Claudia, Salas Erika, Barouh Nathalie, Baréa Bruno, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz. 2017.
Food Chemistry
,
230
: 189-194.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.02.140
2005
Colorant and antioxidant properties of red-purple pitahaya (
Hylocereus
sp.).
Vaillant Fabrice, Pérez Ana Mercedes, Davila Indiana, Dornier Manuel, Reynes Max. 2005.
Fruits
,
60
(1) : 3-12.
https://doi.org/10.1051/fruits:2005007
Prévisualisation
1996
Le figuier de Barbarie : une source industrielle de bétalaïnes ?
Odoux Eric, Dominguez Lopez A.. 1996.
Fruits
,
51
(1) : 61-78.
Prévisualisation
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