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Résultats pour : "nutrition"

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2019

How to meet nutritional recommendations and reduce diet environmental impact in the Mediterranean region? An optimization study to identify more sustainable diets in Tunisia. Perignon Marlène, Sinfort Carole, El Ati Jalila, Traissac Pierre, Drogué Sophie, Darmon Nicole, Amiot Marie Josèphe, Achir Nawel, Alouane L., Bellagha Sihem, Bosc Pierre-Marie, Broin Mélanie, Darmon Nicole, Dhuique-Mayer Claudie, Dop Marie-Claude, Drogué Sophie, Dury Sandrine, Ferchoui A., Gaillard Cédric, et al.. 2019. Global Food Security, 23 : 227-235.
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2015

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Changement climatique: impact sur la consommation alimentaire et la nutrition. Holdsworth Michelle, Bricas Nicolas. 2015. In : Changement climatique et agricultures du monde. Torquebiau Emmanuel (ed.). Versailles : Ed. Quae, 213-224. (Agricultures et défis du monde)
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2013

Rhizosphere bacteria of Costularia spp. from ultramafic soils in New Caledonia: diversity, tolerance to extreme edaphic conditions, and role in plant growth and mineral nutrition. Gonin Mathieu, Gensous Simon, Lagrange Alexandre, Ducousso Marc, Amir Hamid, Jourand Philippe. 2013. Canadian Journal of Microbiology, 59 (3) : 164-174.
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2009

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