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Résultats pour : "phytate"

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Nombre de documents : 4.

2023

Reduction of antinutritional factors during Pinus halepensis seeds beverage processing, a focus on phytates and oxalates. Abbou Amina, Kadri Nabil, Giovanetti Giovanetti, Morel Gilles, Aoun Manar, Servent Adrien, Madani Khodir, Dornier Manuel, Achir Nawel. 2023. Journal of Food Composition and Analysis, 124:105635, 9 p.
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2013

Fate of phytochemicals during malting and fermentation of type III tannin sorghum and impact on product biofunctionality. Polycarpe Kayodé A.P., Mertz Christian, Guyot Jean-Pierre, Brat Pierre, Mouquet-Rivier Claire. 2013. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 61 (8) : 1935-1942.
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1993

Analyse des phytates d'une farine de graines de cotonnier par chromatographie en phase liquide. Marquié Catherine, Ségueilha L., Moulin G., Vialettes Viviane, Galzy Pierre. 1993. Coton et Fibres Tropicales, 48 (2) : 87-97.
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Prévisualisation

1992

Etude des substances indésirables (phytates) dans les farines de coton glandless. Marquié Catherine, Moulin G.. 1992. Montpellier : CIRAD-IRCT, 70 p.

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