Nombre de documents : 18.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Nutritional quality of ready-to-use therapeutic foods: Focus on lipid composition and vitamin content.
Moustiés Célia, Bourlieu-Lacanal Claire, Hemery Youna Morgane, Baréa Bruno, Villeneuve Pierre, Servent Adrien, Alter Pascaline, Lebrun Marc, Laillou Arnaud, Wieringa Frank T., Avallone Sylvie.
2022.
OCL. Oilseeds and Fats, Crops and Lipids,
29:13, 12 p.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prediction of carotenoids, cyanide and dry matter contents in fresh cassava root using NIRS and Hunter color techniques.
Sanchez Teresa, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ortiz D., Morante Nelson, Calle Fernando, Zum Felde Thomas, Dominguez Morgane, Davrieux Fabrice.
2014.
Food Chemistry,
151 : 444-451.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Regulatory mechanisms underlying oil palm fruit mesocarp maturation, ripening, and functional specialization in lipid and carotenoid metabolism.
Tranbarger Timothy John, Dussert Stéphane, Joët Thierry, Argout Xavier, Summo Marilyne, Champion Anthony, Cros David, Omoré Alphonse, Nouy Bruno, Morcillo Fabienne.
2011.
Plant Physiology,
156 (2) : 564-584.
Effect of drying and storage on the content of provitamin a of orange fleshed sweet potato (Ipomoa batatas) : Direct sun radiations do not have significant impact.
Bechoff Aurélie, Westby Andrew, Dufour Dominique, Dhuique-Mayer Claudie, Marouzé Claude, Owori Constance, Menya Geoffrey, Tomlins Keith I..
2007.
In : ISTRC Conference, 8-12 octobre 2007, Maputo, Mozambique
. s.l. : s.n., 1 p.
ISTRC Conference, Maputo, Mozambique, 8 Octobre 2007/12 Octobre 2007.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Liste générée le Mon May 6 02:11:10 2024 CEST.