Agritrop
Accueil

Résultats pour : "vitamine D"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2019 | 2015 | 2014 | 2013 | 2011

Nombre de documents : 7.

2019

Blood, milk and meat vitamin D in the dromedary camel. El Khasmi Mohammed, Faye Bernard. 2019. Iranian Journal of Applied Animal Science, 9 (4) : 585-595.
[img]
Prévisualisation

Relationship between 25-Hydroxyvitamin D content and quality characteristics and lipid oxidation in raw and cooked camel meat during cold storage. Tabite Rabab, Lemrhamed Abdelilah, El Khasmi Mohammed, El Abbadi Najia, Belhouari Abderrahmane, Faye Bernard. 2019. Journal of Agriculture and Life Sciences, 6 (2) : 9-17.
[img]
Prévisualisation

2015

Seasonal variation of 25-hydroxyvitamin D3 levels in meat of Moroccan onehumped dromedary camels (Camelus dromedaries). Bargaa Rita, El Khasmi Mohammed, Mohamed F., Tahri El Hassan, El Abbadi Najia, Abouhafs Rachid, Faye Bernard. 2015. Veterinariâ, 42 (2), n.spéc. Silk road camel: The camelids, main stake for sustainable development : 115-117. 4th Conference of the International Society of Camelid Research and Development/ISOCARD 2015. 4, Almaty, Kazakhstan, 8 Juin 2015/12 Juin 2015.
[img]

2014

Some lipid components of the camel milk and blood in intensive farm in Saudi Arabia. Konuspayeva Gaukhar, Faye Bernard, Musaad Abdelgader. 2014. Emirates Journal of Food and Agriculture, 26 (4) : 349-353.
[img]
Prévisualisation

2013

Meat levels of 25-hydroxyvitamin D3 in Moroccan one-humped dromedary camels (Camelus dromedarius). El Khasmi Mohammed, Bargaa Rita, Riad Fouad, Safwate Abdallah, El Hassane Tahri, Farh Mohamed, El Abbadi Najia, Abouhafs Rachid, Faye Bernard. 2013. Emirates Journal of Food and Agriculture, 25 (4) : 267-273.
[img]
Prévisualisation

2011

Circulating levels of 25-hydroxyvitamin D and testosterone during the rutting and non-rutting periods in Moroccan dromedary camels Camelus dromedarius. El Khasmi Mohammed, Riad Fouad, Safwate Abdallah, Tahri El Hassan, Farh Mohamed, El Abbadi Najia, Coxam Véronique, Faye Bernard. 2011. Emirates Journal of Food and Agriculture, 23 (4) : 368-374.
[img]
Prévisualisation

Teneur de la viande en 25-hydroxyvitamine D chez le dromadaire et le bouc marocains. Bargaa Rita, El Khasmi Mohammed, Messaoud H., El Housse H., Abouhafs Rachid, Farh Mohamed, Riad F., Safwate Abdallah, El Abbadi Najia, Faye Bernard, Tahri El Hassan. 2011. In : 11èmes Journées nationales de biologie clinique, Rabat, Maroc, 28 au 30 avril 2011. Société marocaine de chimie clinique. s.l. : s.n., Résumé, 182. Journées nationales de biologie clinique. 11, Rabat, Maroc, 28 Avril 2011/30 Avril 2011.
[img]

Liste générée le Mon Apr 29 01:39:13 2024 CEST.