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Résultats pour : "Fufu"

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Aller à 2021 | 1999

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2021

Understanding cassava varietal preferences through pairwise ranking of gari-eba and fufu prepared by local farmer-processors. Teeken Béla, Agbona Afolabi, Abolore Bello, Olaosebikan Deborah Olamide, Alamu Emmanuel, Adesokan Michael, Awoyale Wasiu, Madu Tessy, Okoye Benjamin, Chijioke Ugo, Owoade Durodola, Okoro Maria, Bouniol Alexandre, Dufour Dominique, Hershey Clair, Rabbi Ismail Y., Maziya‐Dixon Busie, Egesi Chiedozie, Tufan Hale, Kulakow Peter. 2021. International Journal of Food Science and Technology, 56 (3), n.spéc. Consumers have their say: Assessing preferred quality traits of roots, tubers and cooking bananas, and implications for breeding : 1258-1277.
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1999

Processus de standardisation alimentaire urbaine et organisation des activités agro-alimentaires : le cas des fufu et des kwanga à Kinshasa (République démocratique du Congo). Luzietoso Nguala. 1999. s.l. : Universite Montpellier 1, 343 p. Thèse de doctorat : Economie du développement agricole, agro-alimentaire et rural : Universite Montpellier 1

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