Agritrop
Accueil

Résultats pour : "Kava"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2019 | 2017 | 2014 | 2011 | 2008 | 2006

Nombre de documents : 8.

2019

2017

Colorimetric assessment of kava (Piper methysticum Forst.) quality. Lhuissier Tiphaine, Mercier Pierre-Edouard, Michalet Serge, Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2017. Journal of Food Composition and Analysis, 59 : 27-34.
[img]

2014

Buveurs de kava. Siméoni Patricia, Lebot Vincent. 2014. Port-Vila : Ed. Géo-consulte, 362 p. ISBN 978-2-9533362-3-8

2011

Proposal for a Kava Quality Standardization Code. Teschke Rolf, Lebot Vincent. 2011. Food and Chemical Toxicology, 49 (10) : 2503-2516.
[img]

2008

Quantification of Kavalactones and determination of kava (Piper methysticum) chemotypes using near-infrared reflectance spectroscopy for quality control in Vanuatu. Lasme Privat, Davrieux Fabrice, Montet Didier, Lebot Vincent. 2008. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56 (13) : 4976-4981.
[img]

2006

The quality of kava consumed in the South Pacific. Lebot Vincent. 2006. HerbalGram (71) : 34-37.
[img]

Liste générée le Mon Dec 16 05:01:57 2024 CET.