Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 3.

Product differentiation and demand for animal-source foods in Côte d'Ivoire. Wane Abdrahmane, Rich Karl M., Bamba Youssouf, N'Goran Adjoua Ange-Jokébed, Fall Abdou. 2021. Nairobi : ILRI, 13 p. (ILRI research report, 85) ISBN 92–9146–683–8
[img] [img]
Prévisualisation

Mass spectrometry-based detection and risk assessment of mycotoxin contamination of 'kankankan' used for roasted meat consumption in Abidjan, Côte d'Ivoire. Yapo Armel Elysée, Strub Caroline, Durand Noël, Constant Ahoua Angora Rémi, Schorr-Galindo Sabine, Bonfoh Bassirou, Fontana Angélique, Koussémon Marina. 2020. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 37 (9) : 1564-1578.
[img] [img]

Liste générée le Fri May 24 14:00:37 2024 CEST.