Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2021 | 2020 | 2019

Nombre de documents : 3.

2021

Product differentiation and demand for animal-source foods in Côte d'Ivoire. Wane Abdrahmane, Rich Karl M., Bamba Youssouf, N'Goran Adjoua Ange-Jokébed, Fall Abdou. 2021. Nairobi : ILRI, 13 p. (ILRI research report, 85) ISBN 92–9146–683–8
[img] [img]
Prévisualisation

2020

Mass spectrometry-based detection and risk assessment of mycotoxin contamination of 'kankankan' used for roasted meat consumption in Abidjan, Côte d'Ivoire. Yapo Armel Elysée, Strub Caroline, Durand Noël, Constant Ahoua Angora Rémi, Schorr-Galindo Sabine, Bonfoh Bassirou, Fontana Angélique, Koussémon Marina. 2020. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 37 (9) : 1564-1578.
[img] [img]

2019

Liste générée le Tue Nov 5 09:14:51 2024 CET.