Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2023
|
2022
|
2021
Nombre de documents :
4
.
2023
Cassava cooking properties characterization using NIRS on fresh ground cassava.
Davrieux Fabrice, Zhang Xiaofei, Londoño Luis Fernando, Belalcazar John, Tran Thierry. 2023. Saint-Pierre : RTBfoods Project-CIRAD, 27 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00732
Prévisualisation
Dry matter quantification in Cassava clones using NIRS.
Nuwamanya Ephraim, Namakula Babirye Fatumah, Davrieux Fabrice, Kanaabi Michael, Wembabazi Enoch, Lyatumi Ivan, Kawuki Robert Sezi. 2023. Kampala : RTBfoods Project-CIRAD, 15 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00731
Prévisualisation
2022
Harmonised SOP for NIRS measurement on intact cassava roots and yam tubers using NIRS FOSS. High-throughput phenotyping protocols (HTPP), WP3.
Alamu Emmanuel, Adesokan Michael, Maziya-Dixon Busie, Meghar Karima (collab.), Davrieux Fabrice (collab.). 2022. Ibadan : RTBfoods Project-CIRAD, 13 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00665
Prévisualisation
2021
NIRS measurement on milled and un-milled gari. High-throughput phenotyping protocols (HTPP), WP3.
Alamu Emmanuel Oladeji, Adesokan Michael, Meghar Karima (collab.), Davrieux Fabrice (collab.). 2021. Ibadan : RTBfoods Project-CIRAD, 10 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00674
Prévisualisation
Liste générée le
Thu Dec 19 03:04:12 2024 CET
.