Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2024
|
2023
|
2021
Nombre de documents :
3
.
2024
Standard operating procedure for sample preparation and the measurement of texture of boiled yam.
Adinsi Laurent, Hotegni Francis, Honfozo Laurenda, Pede Pénélope, Akissoé Noël, Arufe Santiago, Ayetigbo Oluwatoyin. 2024. Cotonou : RTB Breeding Project-CIRAD, 20 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00786
Prévisualisation
2023
Standard Operating Protocol for sample preparation, determination of instrumental texture of steam-cooked cassava. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Adinsi Laurent, Honfozo Fifamè Laurenda, Hotegni Francis, Djibril Moussa Imayath, Akissoé Noël, Mestres Christian (collab.), Ayetigbo Oluwatoyin (collab.). 2023. Cotonou : RTBfoods Project-CIRAD, 20 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00723
Prévisualisation
2021
Sample preparation and cooking time for texture analysis of boiled yam. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Adinsi Laurent, Honfozo Fifamè Laurenda, Akissoé Noël, Dahdouh Layal (collab.), Ayetigbo Oluwatoyin (collab.). 2021. Cotonou : RTBfoods Project-CIRAD, 15 p.
https://doi.org/10.18167/agritrop/00603
Prévisualisation
Liste générée le
Tue Sep 23 10:18:06 2025 CEST
.