Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 5.
2022
Impact of cooking and drying operations on color, curcuminoids, and aroma of Curcuma longa L.
Yin Molika, Weil Mathieu, Avallone Sylvie, Lebrun Marc, Conejero Geneviève, In Sokneang, Bohuon Philippe.
2022.
Journal of Food Processing and Preservation,
46 (5):e16643, 11 p.
2018
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/589639/1.haspreviewThumbnailVersion/Th%C3%A8se_2018_M_WEIL_Proc%C3%A9d%C3%A9s_poivres_sauvages%20_finale.pdf) Prévisualisation |
2017
2016
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/586962/1.haspreviewThumbnailVersion/M%C3%A9canisation%20du%20lavage%20et%20du%20dessablage%20du%20fonio%20L5.pdf) Prévisualisation |
Liste générée le Wed Jul 17 13:22:59 2024 CEST.